Cel mai bun Forum din Constanta www.GEORULLZ.tk
www.GEORULLZ.tk - PENTRU A AVEA ACCEST TOTAL TREBUIE SA VA INREGISTRATI!!! Pentru a nu va face figuri acest site trebuie sa intrati cu Mozilla Firefox !!! Puteti sa ma contactati pe adresa de mail georulzzzzzz@yahoo.com. Daca aduceti 20 de useri pe acest site si se inregistreaza va fac moderatori!!! AVEM NEVOIE DE MODERATORI ,DAR TREBUIE SA PUNA MINIM 20 DE POSTARI PENTRU A DEVENI !!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cel mai bun Forum din Constanta www.GEORULLZ.tk | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CEL MAI BUN FORUM DIN CONSTANTA WWW.GEORULLZ.TK

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
luana_21
Femeie
21 ani
Prahova
cauta Barbat
21 - 47 ani
Cel mai bun Forum din Constanta www.GEORULLZ.tk / Sectiunea Sport / FRANTA...ramane! Moderat de Admin
Autor
Mesaj Pagini: 1
Klose
Moderator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 296
FRANTA

Rămîne!

Ieri, la doar două zile de la finala cu Italia, Raymond Domenech, 54 de ani, a fost reconfirmat ca selecţioner al Franţei. Pînă în 2008. "Ţinînd cont de excelenta performanţă de la Mondial, membrii Comitetului Federal au fost unanim de acord să-i ofere şansa de a-şi continua misiunea", a declarat Jean-Pierre Escalettes.

Preşedintele forului de la Paris a mai spus: "Domenech e un luptător, un cîştigător. Şi pentru el, Mondialul a fost o simfonie neterminată. ÃŽşi doreşte să meargă mai departe, să cucerească un titlu".

Selecţionerul a pierdut trei mari jucători, Zidane, Thuram şi Makelele, care şi-au anunţat retragerea de la "naţională". ÃŽnlocuirea lor va fi prima dificultate a noului mandat.

A doua problemă, pregătirea revanşei cu Italia. ÃŽn 6 septembrie, pe "Stade de France", "cocoşii" vor întîlni din nou squadra azzurra în preliminariile Euro 2008. (Theodor Jumătate)

doar două zile finala italia, raymond domenech, ani, fost în 2008. cont excelenta mondial,

14.8KB


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la