Cel mai bun Forum din Constanta www.GEORULLZ.tk
www.GEORULLZ.tk - PENTRU A AVEA ACCEST TOTAL TREBUIE SA VA INREGISTRATI!!! Pentru a nu va face figuri acest site trebuie sa intrati cu Mozilla Firefox !!! Puteti sa ma contactati pe adresa de mail georulzzzzzz@yahoo.com. Daca aduceti 20 de useri pe acest site si se inregistreaza va fac moderatori!!! AVEM NEVOIE DE MODERATORI ,DAR TREBUIE SA PUNA MINIM 20 DE POSTARI PENTRU A DEVENI !!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cel mai bun Forum din Constanta www.GEORULLZ.tk | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CEL MAI BUN FORUM DIN CONSTANTA WWW.GEORULLZ.TK

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
deiutza20 pe Simpatie.ro
Femeie
21 ani
Bacau
cauta Barbat
21 - 44 ani
Cel mai bun Forum din Constanta www.GEORULLZ.tk / Sectiunea Sport / VARIANTA LUI MATERAZZI Moderat de Admin
Autor
Mesaj Pagini: 1
Klose
Moderator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 296
VARIANTA LUI MATERAZZI

Materazzi: "Da, l-am insultat!"

La întoarcerea acasă, la Roma, Marco Materazzi şi-a spus povestea. "L-am tras de tricou numai cîteva secunde. Zidane s-a întors spre mine şi mi-a vorbit în bătaie de joc, m-a privit de sus, foarte arogant. Mi-a zis: --Dacă vrei neapărat tricoul meu, ţi-l dau la sfîrşit--.

Atunci l-am insultat, e adevărat", a mărturisit cotidianului La Gazzetta dello Sport. Italianul a precizat: "O jignire pe care o auzi de zeci de ori şi care ne scapă mereu pe teren". A adăugat: "Ce e sigur este că nu l-am numit terorist. Nu sînt un tip cult şi habar n-am ce înseamnă un terorist islamic. Şi nici nu m-am legat de mama sa. Mama e sacră".

"ÃŽl vreau pe-al nevestei"
Varianta prezentată de Materazzi este confirmată de impresarul său, Claudio Vigorelli, dar pînă şi acesta susţine că Marco l-a provocat pe Zidane. Cînd francezul l-a întrebat dacă doreşte să-i ofere tricoul la finalul partidei, Materazzi i-ar fi răspuns: "ÃŽl vreau pe-al nevestei tale".

El dă cu pumnul
Jurnalul Corriere della Sera reaminteşte că Materazzi şi-a pierdut mama la 14 ani şi "nu i-ar fi jignit părintele lui Zidane". Totuşi, un alt cotidian italian, La Stampa, a scris că fundaşul lui Inter are o istorie de provocări şi de bătăi. ÃŽn februarie 2004, aflat pe bancă la un meci cu Siena, l-a enervat pe Cirillo, strigîndu-i: "Eşti un prost!". La sfîrşit, spre vestiare, Materazzi i-a tras un pumn în faţă, umplîndu-l de sînge. A fost suspendat două luni. La Stampa a completat: "Adversarii se plîngeau constant de provocările şi de jocul său agresiv".

"Terorist bastard"
Un alt tabloid britanic, "Daily Mirror", are o altă discuţie, cu acelaşi sfîrşit, "fiu de tîrfă teroristă". Zidane i-ar fi spus lui Materazzi: "Nu mă mai trage de tricou". Italianul a urlat la el: "Taci naibii, primeşti ce meriţi!". Francezul n-a fost convins: "Da, cum să nu". La care Materazzi ar fi adăugat: "Asta e tot ce meriţi, musulman nemernic, bastard terorist".

varianta lui materazzi varianta lui "da, l-am roma, marco materazzi şi-a spus povestea.

10.2KB


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la