Cel mai bun Forum din Constanta www.GEORULLZ.tk
www.GEORULLZ.tk - PENTRU A AVEA ACCEST TOTAL TREBUIE SA VA INREGISTRATI!!! Pentru a nu va face figuri acest site trebuie sa intrati cu Mozilla Firefox !!! Puteti sa ma contactati pe adresa de mail georulzzzzzz@yahoo.com. Daca aduceti 20 de useri pe acest site si se inregistreaza va fac moderatori!!! AVEM NEVOIE DE MODERATORI ,DAR TREBUIE SA PUNA MINIM 20 DE POSTARI PENTRU A DEVENI !!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cel mai bun Forum din Constanta www.GEORULLZ.tk | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CEL MAI BUN FORUM DIN CONSTANTA WWW.GEORULLZ.TK

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Karlla pe Simpatie
Femeie
22 ani
Timis
cauta Barbat
22 - 44 ani
Cel mai bun Forum din Constanta www.GEORULLZ.tk / Sectiunea Sport / Cristiano Ronaldo pleacă ! Moderat de Admin
Autor
Mesaj Pagini: 1
Klose
Moderator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 296
M 06 - Portugalia

Cristiano Ronaldo pleacă !

Cristiano Ronaldo s-a săturat. După ce, în "sferturi", a cerut arbitrului eliminarea lui Rooney, portughezul a devenit ţinta ironiilor presei engleze, fiind ameninţat de colegul său de la Man. United că "îl voi rupe la antrenamente. De-abia îl aştept".

Ronaldo şi-a pregătit bagajele. "Nu mai stau. Toţi s-au purtat urît cu mine. Şi pentru ce? N-am făcut nimic rău. N-am rănit pe nimeni", a declarat mijlocaşul, care i-a acuzat pe Alex Ferguson şi pe Malcolm Glazer că nu l-au susţinut în faţa oprobriului public: "Nici managerul, nici patronul nu m-au apărat. M-au părăsit cînd aveam nevoie de sprijinul lor".

SMS-urile trimise de Rooney, care îl ruga să rămînă la echipă, nu l-au convins pe Cristiano. Lusitanul oricum voia să părăsească Insula: "Mi-am dorit mereu să joc la Real Madrid. ÃŽn două-trei zile sper să-mi împlinesc visul".

I-au spart casa!
Fanii furioşi i-au spart geamurile vilei de 3 milioane de euro a lui Cristiano Ronaldo din Woodford, Cheshire, aruncînd cu pietre şi cu sticle de bere. Poliţia din Manchester şi-a făcut griji pentru întoarcerea portughezului în oraş: "Ne aşteptăm la reacţii de vandalism ale suporterilor lui Man. United". Numai că, probabil, Ronaldo nu va mai reveni la Manchester.

Cufre, 4 meciuri de suspendare!
FIFA a hotărît sancţiunile pentru incidentele de la sfîrşitul "sfertului" Germania - Argentina. Sud-americanul Cufre, care a declanşat bătaia generală după ce l-a lovit pe Mertesacker, a fost suspendat pe 4 meciuri şi amendat cu 6.375 de euro. Colegul său Maxi Rodriguez va sta două etape. Englezul Rooney, eliminat în "sfertul" cu Portugalia, va pierde şi el două meciuri pentru o "talpă" aplicată lusitanului Carvalho în zona inghinală.

I-au plăcut fundaşii
Pele, Perla Neagră a fotbalului mondial, a fost impresionat mai mult de apărători la Mondial. "Jucători ca Lahm sau Cannavaro mi-au plăcut mult, în timp ce golgeterii, de la care aşteptam atîtea, au fost doar nişte umbre", a declarat brazilianul de trei ori campion mondial. Pele a vorbit despre Zidane: "Dumnezeu i-a făcut cadou finala Mondialului pentru retragerea din fotbal. Merita acest meci". e de sprijinul lor".

cristiano ronaldo ronaldo !cristiano ronaldo s-a după ce, în cerut arbitrului eliminarea lui

12.4KB


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la