Cel mai bun Forum din Constanta www.GEORULLZ.tk
www.GEORULLZ.tk - PENTRU A AVEA ACCEST TOTAL TREBUIE SA VA INREGISTRATI!!! Pentru a nu va face figuri acest site trebuie sa intrati cu Mozilla Firefox !!! Puteti sa ma contactati pe adresa de mail georulzzzzzz@yahoo.com. Daca aduceti 20 de useri pe acest site si se inregistreaza va fac moderatori!!! AVEM NEVOIE DE MODERATORI ,DAR TREBUIE SA PUNA MINIM 20 DE POSTARI PENTRU A DEVENI !!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cel mai bun Forum din Constanta www.GEORULLZ.tk | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CEL MAI BUN FORUM DIN CONSTANTA WWW.GEORULLZ.TK

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil sexyindianca
Femeie
24 ani
Ilfov
cauta Barbat
24 - 53 ani
Cel mai bun Forum din Constanta www.GEORULLZ.tk / Sectiunea Sport / Mutu cel violet Moderat de Admin
Autor
Mesaj Pagini: 1
Klose
Moderator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 296
Mutu cel violet

“Briliantul” este cel de-al treilea român care va îmbrăca tricoul Fiorentinei, după Marius Lăcătuş şi Bogdan Lobonţ, cu ultimul urmând a fi coechipier

“Misiune îndeplinită”, a declarat satisfăcut Pantaleo Corvino, directorul sportiv al Fiorentinei, într-un interviu acordat site-ului.
ÃŽn ciuda implicării în scandalul care zguduie fotbalul italian, Corvino i-a pus la dispoziţie antrenorului Cesare Prandelli toţi jucătorii pe care acesta şi i-a dorit. Ultima achiziţie a “Violei” este românul Adrian Mutu, pentru care clubul din Florenţa a scos din buzunar 8 milioane de euro, plus atacantul bulgar Valeri Bojinov, sub formă de împrumut.
După ce a efectuat vizita medicală la spitalul Careggi, “Briliantul” a parafat înţelegerea cu Fiorentina. Contractul se întinde pe o perioadă de cinci ani, timp în care contul românului va creşte cu 7,5 milioane de euro, numai din salariu.
Anunţul oficial al acestui transfer va fi făcut la începutul săptămânii viitoare, când Mutu se va afla deja în cantonamentul de la Folgaria. Cotidianul italian Gazzetta dello Sport a anunţat mutarea în ediţia sa de ieri, notând totodată că venirea lui Mutu ridică semne de întrebare legate de rămânerea la echipă a golgeterului Luca Toni.
După Marius Lăcătuş şi Bogdan Lobonţ, Adrian Mutu este cel de-al treilea jucător român care îmbracă tricoul Fiorentinei, “Viola” fiind al cincilea club italian la care Mutu va evolua. Traiectoria internaţionalului nostru în “Cizmă” cuprinde formaţiile Internazionale Milano, Hellas Verona, AC Parma şi Juventus Torino, în campionat Mutu acumulând 140 de meciuri, în care a înscris 46 de goluri.

"Mă bucur că vine şi el la Fiorentina. Vom obţine rezultate bune, pentru că peste tot pe unde am fost mai mulţi români s-a făcut performanţă. Alegerea lui Adrian a fost bună."
Bogdan Lobonţ, portar ACF Fiorentina

mutu cel violet mutu cel este cel de-al treilea român care tricoul după marius şi

10KB


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la