Cel mai bun Forum din Constanta www.GEORULLZ.tk
www.GEORULLZ.tk - PENTRU A AVEA ACCEST TOTAL TREBUIE SA VA INREGISTRATI!!! Pentru a nu va face figuri acest site trebuie sa intrati cu Mozilla Firefox !!! Puteti sa ma contactati pe adresa de mail georulzzzzzz@yahoo.com. Daca aduceti 20 de useri pe acest site si se inregistreaza va fac moderatori!!! AVEM NEVOIE DE MODERATORI ,DAR TREBUIE SA PUNA MINIM 20 DE POSTARI PENTRU A DEVENI !!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cel mai bun Forum din Constanta www.GEORULLZ.tk | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CEL MAI BUN FORUM DIN CONSTANTA WWW.GEORULLZ.TK

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
pissy_kitty la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Sibiu
cauta Barbat
24 - 48 ani
Cel mai bun Forum din Constanta www.GEORULLZ.tk / Sectiunea Sport / Mitica de la Liga Moderat de Admin
Autor
Mesaj Pagini: 1
Klose
Moderator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 296
Mitică mizează pe Divizia A

Preşedintele Ligii consideră că echipa alcătuită din fotbalişti proveniţi din ţară poate învinge lejer Brazilia.

Vizită-surpriză ieri în cantonamentul tricolorilor. Preşedintele Ligii, aflat deja de câteva săptămâni în Germania pentru a se adapta la fusul orar, a venit pentru prima oară să testeze atmosfera de la lot.
ÃŽmbrăcat lejer, în trening, şi purtând pantofi, dar şi o pălărie pe care se putea citi “Olimp, staţiunea visurilor tale”, Dumitru Dragomir (foto) a fost mai jovial ca niciodată: “Măi, copii, ascultaţi la mine! Dacă Piţurcă îi bagă pe ăştia din campionatul nostru, ieşim campioni mondiali. La ce valori avem în ţară, poate doar Brazilia să ne pună ceva probleme. Altfel, ce mai ziceţi? Vedeţi ce m-am bronzat?”. Mitică n-a venit însă singur. El conduce o delegaţie a oamenilor de fotbal din România, sosită cu un autocar pus la dispoziţie de clubul Gloria Bistriţa. Sunt aproape toţi cei pe care îi vedem săptămânal. MM Stoica stă în cameră cu Jean Pădureanu, Porumboiu cu Ion Crăciunescu, Vasile Turcu cu Ioan Andone, Constantin Iacov cu Vali Alexandru, Cosmin Olăroiu cu Marian Iancu, Ioan Becali cu Nicu Badea, şi lista poate continua. Dacă-i vezi, nu-ţi vine să crezi. Au uitat de orgolii şi de dispreţul arătat reciproc. Se au ca fraţii! Mănâncă împreună, beau împreună şi sunt ca o adevărată familie.

mitica liga divizia ligii că echipa din din poate învinge lejer ieri în ligii, aflat deja

11.6KB


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la