Cel mai bun Forum din Constanta www.GEORULLZ.tk
www.GEORULLZ.tk - PENTRU A AVEA ACCEST TOTAL TREBUIE SA VA INREGISTRATI!!! Pentru a nu va face figuri acest site trebuie sa intrati cu Mozilla Firefox !!! Puteti sa ma contactati pe adresa de mail georulzzzzzz@yahoo.com. Daca aduceti 20 de useri pe acest site si se inregistreaza va fac moderatori!!! AVEM NEVOIE DE MODERATORI ,DAR TREBUIE SA PUNA MINIM 20 DE POSTARI PENTRU A DEVENI !!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cel mai bun Forum din Constanta www.GEORULLZ.tk | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CEL MAI BUN FORUM DIN CONSTANTA WWW.GEORULLZ.TK

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Lolalola
Femeie
22 ani
Cluj
cauta Barbat
26 - 80 ani
Cel mai bun Forum din Constanta www.GEORULLZ.tk / Sectiunea Sport / Ghioane si-a reluat antrenamentele Moderat de Admin
Autor
Mesaj Pagini: 1
Klose
Moderator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 296
Se întoarce!

Deşi se credea că a renunţat la fotbal, Tibi Ghioane a revenit la Kiev, unde a reînceput pregătirea.
Veşti bune din Ucraina. Internaţionalul român Tiberiu Ghioane a revenit la echipa la care este legitimat, Dinamo Kiev, şi a început să efectueze primele antrenamente după un an în care a abandonat fotbalul!
Formaţia pregătită de Anatoli Demianenko a fost primul club ucrainean care s-a reunit în vederea noului sezon, astfel că pe data de 5 iunie au fost prezenţi la Kiev şi cei trei români, Florin Cernat, Cristi Irimia şi, nu în ultimul rând, Tiberiu Ghioane. Aflat sub atenta supraveghere a medicilor, fostul jucător al Rapidului a început să facă alergări uşoare, iar la finalul lunii, dacă rezultatele testelor medicale la care va fi supus vor fi bune, atunci Ghioane va putea juca din nou fotbal. ÃŽn primul rând el trebuie să dea jos kilogramele pe care le-a acumulat, spunându-se că s-a îngrăşat cu aproape zece kilograme. Tibi nu va merge nici în turneul de pregătire pe care Dinamo Kiev îl va efectua începând cu data de 29 iunie în Elveţia.
Florin Cernat a declarat pentru ProSport că Ghioane se simte mai bine acum şi că toţi cei din anturajul formaţiei Dinamo Kiev speră ca românul să-şi revină. “Eu am mai ieşit cu el la restaurant. Tibi e bine, dar aşteptăm veşti mai bune şi după ce va efectua o nouă serie de analize”, a afirmat Cernat.
Ghioane a suferit anul trecut în februarie un accident cerebral, fiind la un pas de moarte, în timp ce se afla cu formaţia sa în Portugalia. De atunci, românul şi-a revenit doar pentru scurt timp, jucând într-o partidă pentru echipa a doua a lui Dinamo, însă apoi a dispărut misterios, făcându-l pe patronul Surkis să declare că Tibi “are o boală sufletească în urma dispariţiei tatălui său”.

Transferul lui “Săgeată” a picat

Lotul echipei Dinamo Kiev ar fi putut să se îmbogăţească din nou cu un fotbalist român. Marius Niculae a purtat discuţii cu oficialii clubului ucrainean în vederea unui eventual transfer la această formaţie, însă tratativele s-au sistat după ce oficialii lui Dinamo şi-au dat seama că nu pot satisface pretenţiile materiale ale atacantului român. Marius Niculae, care a jucat ultima oară pentru Standard Liege, e liber de contract, astfel că îşi doreşte un salariu cât mai consistent. El exclude pentru moment varianta întoarcerii în Divizia A.

"Tibi este bine, se antrenează separat, numai că doctorii nu-l lasă încă să se pregătească alături de noi." Florin Cernat,mijlocaş Dinamo Kiev

ghioane si-a reluat credea că fotbal, tibi ghioane revenit kiev, unde bune din ucraina.

9.8KB


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la