Cel mai bun Forum din Constanta www.GEORULLZ.tk
www.GEORULLZ.tk - PENTRU A AVEA ACCEST TOTAL TREBUIE SA VA INREGISTRATI!!! Pentru a nu va face figuri acest site trebuie sa intrati cu Mozilla Firefox !!! Puteti sa ma contactati pe adresa de mail georulzzzzzz@yahoo.com. Daca aduceti 20 de useri pe acest site si se inregistreaza va fac moderatori!!! AVEM NEVOIE DE MODERATORI ,DAR TREBUIE SA PUNA MINIM 20 DE POSTARI PENTRU A DEVENI !!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cel mai bun Forum din Constanta www.GEORULLZ.tk | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CEL MAI BUN FORUM DIN CONSTANTA WWW.GEORULLZ.TK

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
crazylife
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 47 ani
Cel mai bun Forum din Constanta www.GEORULLZ.tk / Sectiunea Sport / Inca mai avem echipe laudate! Moderat de Admin
Autor
Mesaj Pagini: 1
Klose
Moderator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 296
Steaua era o nucă tare”

Dublul câştigător al Ligii Campionilor, cu Borussia şi Bayern,rememorează meciurile cu roş-albaştrii din sezoanele ‘95-’96 şi ‘96-’97.

Ottmar Hitzfeld este consultantul postului de televiziune german Premiere pe durata Campionatului Mondial. ÃŽntre două meciuri, aşteptând trenul în gara din Dortmund, tehnicianul a acceptat dialogul.
- Sunteţi un bun cunoscător al fotbalului elveţian, unde sunteţi stabilit, aţi jucat şi aţi antrenat. De ce Elveţia s-a calificat la ultimele turnee finale şi România nu?
Ottmar Hitzfeld Nu ştiu cum e la voi, dar în Elveţia, în ultimii zece ani, s-a investit foarte mult în sectorul juvenil şi în pregătirea antrenorilor, creându-se centre speciale pentru tehnicieni. Mai mult, competiţia internă s-a concentrat valoric, adoptându-se un sistem de desfăşurare cu play-off, care se pliază pe campionatele cu puţine cluburi puternice.
- Ar fi făcut România faţă la acest turneu final?
Ottmar Hitzfeld Ştiu că aţi avut o grupă grea în preliminarii, cu Olanda şi cu Cehia, şi de asta nu v-aţi calificat. Am văzut aici echipe sub valoarea României. ÃŽn general, echipele europene sunt mai puternice, dar pentru ele este şi Campionatul European.
-Ce ştiţi despre fotbalul românesc?
Ottmar Hitzfeld ÃŽmi aduc aminte de vremea când eram la Borussia Dortmund. Ne-am întâlnit de vreo două ori cu Steaua în grupele Ligii Campionilor. Ultima dată chiar în anul în care am câştigat competiţia.
PRO De atunci nicio echipă românească nu s-a mai calificat în grupe.
Ottmar Hitzfeld Nu ştiam asta. Nu îmi amintesc de niciun jucător de atunci, dar Steaua era o nucă tare, chiar dacă nu a reuşit să ne bată niciodată. Era o formaţie prezentă constant în grupele Ligii, pe care o respecta toată lumea.
PRO În ultimul meci din grupe, din ‘96, Borussia a învins-o cu 5-3 pe Steaua.
Ottmar Hitzfeld Da, a fost o partidă spectaculoasă, dar noi eram deja calificaţi şi am jucat mai mult pentru public.

inca mai avem echipe laudate! steaua era nucă ligii borussia şi meciurile din sezoanele

15.6KB


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la