Cel mai bun Forum din Constanta www.GEORULLZ.tk
www.GEORULLZ.tk - PENTRU A AVEA ACCEST TOTAL TREBUIE SA VA INREGISTRATI!!! Pentru a nu va face figuri acest site trebuie sa intrati cu Mozilla Firefox !!! Puteti sa ma contactati pe adresa de mail georulzzzzzz@yahoo.com. Daca aduceti 20 de useri pe acest site si se inregistreaza va fac moderatori!!! AVEM NEVOIE DE MODERATORI ,DAR TREBUIE SA PUNA MINIM 20 DE POSTARI PENTRU A DEVENI !!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cel mai bun Forum din Constanta www.GEORULLZ.tk | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CEL MAI BUN FORUM DIN CONSTANTA WWW.GEORULLZ.TK

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Briji la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Bihor
cauta Barbat
24 - 48 ani
Cel mai bun Forum din Constanta www.GEORULLZ.tk / Sectiunea Sport / Boloni la Monaco Moderat de Admin
Autor
Mesaj Pagini: 1
Klose
Moderator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 296
Laudat de Print

Ladislau Bölöni a fost ieri prezentat oficial ca antrenor al lui AS Monaco, prilej pentru Suveranul Albert să-i aducă elogii românului. Loţi va încasa un salariu de peste un milion de euro.

ÃŽncepând de ieri seară, Ladislau Bölöni este oficial noul antrenor al lui AS Monaco, învestirea în funcţie având loc după o întâlnire a acestuia cu Prinţul Suveran Albert de Monaco.
Sosit de câteva zile în Principat, împreună cu frumoasa sa soţie, Bölöni şi-a petrecut ultimele 48 de ore mai mult umblând prin oraş, în căutarea unui apartament în care să locuiască în următorii doi ani, durata contractului pe care l-a semnat cu AS Monaco. Deşi nu a dorit să vorbească despre partea financiară, se pare că Loţi va încasa peste un milion de euro pe durata contractului său.
ÃŽnainte de prezentarea de ieri, Ladislau Bölöni a fost însă în vizită la Prinţul Suveran Albert de Monaco, fără acordul căruia nu mişcă nimic la echipă. Românul a fost foarte încântat de întâlnirea care a avut loc la Palatul Princiar. “Este un om foarte simplu, avea biroul încărcat cu hârtii, semn că munceşte foarte mult. Şi-a adus aminte că, odată, am jucat împreună într-un meci de binefacere. Dar a rememorat şi perioada de glorie a lui nea Pişti Covaci petrecută aici”, spune Bölöni.
Fostul selecţioner al României şi-a adus aici un singur însoţitor la echipă, şi anume preparatorul fizic de la Ajax Amsterdam, ungurul Laszlo Jandor. Acesta a lucrat mult cu Lobonţ şi Chivu şi spune că este bun prieten cu cei doi.
Revenind la prezentarea de ieri, Ladislau Bölöni a declarat că nu are un obiectiv precis impus de conducători, scopul principal fiind acela de a da o nouă identitate formaţiei. “Poate vom aduce şi jucători, dar cu siguranţă va fi sânge proaspăt la echipă. ÃŽntâi voi diagnostica problemele, apoi voi vedea ce trebuie schimbat la lot”, a spus Loţi, care aseară a şi condus primul antrenament al noii sale grupări.
Pregătirea va fi făcută apoi în Franţa şi Italia, fiind deja programate meciuri amicale cu Inter Milano şi cu o altă formaţie din Peninsulă. “Întrebat dacă este un mare pas înainte, Bölöni a răspuns: “Sigur, Monaco este o echipă redutabilă, dar nu mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Am mai fost la grupări mari, vezi Sporting, naţionala României, care nu sunt mai prejos. Sper să fac treabă bună aici, iar munca serioasă pe care o vom depune să ne răsplătească”, a încheiat Bölöni.

Exclusiv!
Aflaţi în ziarul de luni culisele transferului lui Bölöni de la Rennes la Monaco, dar şi părerea antrenorului despre fotbalul românesc. Tot luni, într-un amplu interviu acordat de Ladislau Boloni reporterului ProSport la Monte Carlo, acesta dezvăluie că şi l-ar dori pe Rădoi la AS Monaco, îl critică pe Răzvan Lucescu şi vorbeşte despre întâlnirea cu Albert de Monaco şi despre plecarea de la naţionala României.

Şi-a amintit de golul lui Hagi
După prezentarea de ieri, ProSport, singurul ziar din România prezent la eveniment, l-a rugat pe Bölöni să facă o plimbare scurtă, pe gazonul impunătorului stadion “Louis II”, de care îl leagă atâtea amintiri. Aici, cu aproape două decenii în urmă, românul câştiga împreună cu Steaua Supercupa Europei, în dauna celor de la Dinamo Kiev. “Uite, asta e poarta unde a înscris Hagi... Ce amintiri...”, spune Bölöni melancolic, în timp ce soţia sa evocă, la rândul ei, momentul: “Ţin minte că am fost şi noi, soţiile în tribună, era mare lucru în acele vremuri să putem însoţi echipa. Le-am purtat noroc”, conchide doamna Bölöni.

boloni monaco laudat fost ieri prezentat oficial antrenor lui monaco, prilej pentru suveranul albert

12.3KB


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la